Find me on Facebook!

Birdyledoux.Blogspot.com
TAGBOARD Looks like you picked the wrong party to crash
“if you wanna be the best, you've got to take out the best :)”

Author by IzzazLGO once enteredYou will know something.

Finally , 2 Feb 2011 dapat jugak aku jumpe dia ^^ WeeHee seronok sangatsangat tahu ? HAHA , jangan jelous tautau! :P First time aku jumpe si dia dulu aku 'malu2 kucing' so kitorg tak banyak cakap . BOSAN KOTT -.- 


Tapitapitapi , semalam hari yang paling bahagia dalam hidup aku pada tahun 2011 ni ! segan malu2 kucing aku tu dah hilang sikitlahh . haha , aku cube beranikan diri untuk tatap mata dia ( ; walaupun aku still segann . 

Dalam banyak2 part dekat sunway tuu , part yang paling best mase kiteorang dekat POPULAR BOOKSTORE :D Hee , time tu baru aku perasan yang senyuman dia menawan gilaa! Cair doee aku ! 
time dekat McD baru aku dapat tenung dia lama2 supaya malam nanty aku tido boley aku mimpi dia :P Hahaa , malu dia bila aku tenung dia .  Ermm , ape lagi ek ? habes dah kott :D 

PERKARA YANG AKU SUKA TENTANG DIA : 
* DIA BAEK 
* SENYUMAN DIA 
* TELINGA DIAA! Haha 
* CARA DIA BERCAKAP ( : Comel! 


Banyak lagi tapi tulis sikit2 suda lah eh XD 


AwakAwakk! Cincin tu awak jage elok2 eh . 
Itu tanda Sayang saye dekat awak tahu ? Hohoo , 
saye nak awak tahu yang saye sayang awak sangat ! :* 

(c) Layout by ohfudge!. Colors from Colourlovers. Powered by Blogger.     NEXT PAGE →