Find me on Facebook!

Birdyledoux.Blogspot.com
TAGBOARD Looks like you picked the wrong party to crash
“if you wanna be the best, you've got to take out the best :)”

Author by IzzazLGO once enteredYou will know something.

Alhamdullilah akhirnya hari ni dapat juga buka blog yg gila lama nak  mampus tak bukak. Muahaha. Last entry aku cerita pasal Ujian Silat tu kan? Okay, Alhamdullilah aku lepas semua ujian tu. Tunggu bulan 9 ni baru dapat Bengkung baru tu. Hmm,

Masa bulan 9 nanti tu, aku kena buad demo tempur pisau dgn partner aku dkt Majlis Penyerahan Bengkung Gayong Klang. Tempat majlis tu dekat Binjai, Klang. Aku pun takpernah pi sana lagi sbb tu taktau mcm mana keadaan situ. Acara majlis tu start pkul 9 mcm tu kot. Lebih 200 pesilat akan join majlis tu termasuk dari TTDI Jaya, Bukit Jelutong, Seksyen 24, Meru dan banyak lagi. Dikatakan ini kali pertama Gayong Klang buad majlis besar-besaran. Org ramai kalau free dijemput datangla tengok. Hehehe...

Semalam dah last training  seblum puasa. Penat jugak la, hmm tapi yg aku takutnya, nanty dah lepas raya lupa semua yg dah belajar. haha yelakan asyik ingat rendang, lemang jerr... Tapi aku "harap"lah kan tak lupa. InsyaAllah :)

Satu lagi cerita, 28july ni aku sah jadi student Unisel Shah Alam. Second intake. Aku takpandai mcm korang so amik course Digital Graphic Design jer. Haritu ada inteview, Alhamdullilah aku lepas. Hehehe.. so aku harap dapat belajar dengan tenang nanti . Yela kan skrg dah setengah tahun, memang sumpah aku rasa malas nak sambung belajar balik. Hahahaha.. zzz  ~

Sampai situ dulu kot aku ceritaaa... maleh nak taip panjang2 . hehehe Assalamualaikum :D
(c) Layout by ohfudge!. Colors from Colourlovers. Powered by Blogger.     NEXT PAGE →